Koli VisitKoli on Facebook
fi | en

Kaakkuri

 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri
 • Kaakkuri

Kaakkuri on viihtyisä ja hyvin varusteltu v. 2004 rakennettu kolmen makuuhuoneen kodikas hirsimökki Purnuniemessä lähellä Kolin kylää. Puulämmitteinen sisäsauna takaa parhaat mahdolliset löylyt ja olohuonetta somistaa tunnelmallinen takka. Parveke ja kalustettu tilava terassi tarjoavat mukavat edellytykset ulko-oleskeluun. Piha-alueella on myös hyvin varusteltu grillikota sekä talvi- että kesäkäyttöön (kodan käyttö on jaettu naapurimökki Kuukkelin kanssa). Keittiössä on tilaa isommankin ateriakokonaisuuden kokkailuun, ja kodinhoitohuoneesta löytyy täysi varustus vaatehuoltoon. Valokaapeliyhteys takaa huippunopean yhteyden internetiin. 

Mökille on helppo saapua pääteitä pitkin ohi Kolin kylän, jonka palveluiden pariin on mökiltä vain parin kilometrin matka. Kolin kansallispuiston polut sekä hiihtoladut löytyvät kivenheiton päästä. Mökki soveltuu hyvin lapsiperheille, lemmikkien kanssa matkustaville (lemmikkilisämaksu) sekä laskettelijoille, hiihtäjille, pyöräilijöille ja kaikille luonnossa tai vesillä liikkujille. 200m etäisyys Pielisen rantaan mahdollistaa veneilyn, SUP-lautailun ja kalastamisen kesäisin, talvella jäällä voi hiihdellä, kävellä, pilkkiä tai maastopyöräillä.  Lemmikkieläimet ovat tervetulleita vieraita Kaakkuriin, ja mökin pihassa on etenkin koirille soveltuva aidattu ulkoilualue.

Kaakkuri vuokrataan tilatulla loppusiivouksella minkä arvo (85€) näkyy varauksen hinnassa kun vuokrajakso on asetettu.

Huoneet

Olohuone
3 × Makuuhuone
Kylpyhuone
WC
Keittiö
Parveke
Terassi
Sauna

Varustelu

Kuivauskaappi
Pakastin
Astianpesukone
Pyykinpesukone
Silitysvälineet
TV
Wi-Fi
Radio
Hiiligrilli
Sähkögrilli
Kattava keittiövarustus
Vedenkeitin
Leivänpaahdin
Uuni
Mikrouuni
Kahvinkeitin
Autopistoke
Grillikatos
Moccamaster

Laatuluokitus

Laatuluokitus 4 tähteä

Rajoitukset

Lemmikit sallittu (lisämaksu)

Alue

Rantaan 200m.
Kalastus- ja pilkkimahdollisuudet
Valaistuille laduille ja lenkkipoluille 130 m.
Ukko-Kolin rinteille 3,5 km
Kolin kylälle 2 km

Koko

Pinta-ala: 85 m2
Henkilömäärä: 6
Makuuhuoneita: 3
Vuoteita: 6

Sijainti

Isopurnu 4
83960 Koli, Lieksa

Koordinaatit 63.1190, 29.8109

Etäisyydet

Ukko-Kolin rinteet 2.2
Ukko-Koli 2.9
Kolinportti 10.4
Kolin ladut 4.4
Camping ja uimaranta 3.8
Kolin Satamaravintola 0.7
Kolin kylä & palvelut 1.8

Varausehdot

Varausehdot

Noudatamme lomamökkien tilaamisessa, varaamisessa ja varausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on maksanut vuokran.

1. VARAAMINEN JA MAKSAMINEN

Varaaminen tapahtuu internetin kautta. Varaukset ovat alustavasti voimassa kaksi (2) vuorokautta varauspäivämäärästä.

Koko vuokra laskutetaan varauksen saavuttua. Varaus tulee maksaa tai ilmoittaa peruuttamisesta 48h kuluessa. Mikäli varauksen alkamispäivään on enemmän kuin 28 vrk, voi laskun maksaa kahdessa erässä. 1. maksuerän suuruus on 20% (varausmaksu) ja erääntyy heti. 2.maksuerän suuruus on 80% ja erääntyy 28 vrk ennen varauksen alkamispäivää. Varaus on lopullisesti voimassa asiakkaan maksun näkyessä tilillämme (OP) laskutetun mukaisesti. Pyydämme ottamaan yhteyttä, jos haluatte muutoksen maksuehtoon.

Varausta tehdessä asiakas valitsee maksutavan.

Maksutapa Lasku:

Asiakkaalle lähetetään lasku varauksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Maksutapa Maksa heti:

Asiakas ohjataan on-line maksuoperaattorin (Paytrail) maksutapavalikkoon, missä valittavana kotimaiset verkkopankit, yleisimmät luottokortit sekä suoramaksupalvelut.

Yritysten laskutus:

Jos varaajana on yritys tai yhteisö, lasku voidaan osoittaa edellä mainittujen maksutapojen lisäksi myös verkkolaskutusosoitteeseen.

Ohjeet saapumiseen ja avaimen saamiseen lähetetään asiakkaalle sähköpostina vuokran ollessa maksettu. Vuokrakohteissa on käytössä ovikoodi, mikä mahdollistaa myös myöhäisen saapumisen. Saapumisohje ja ovikoodi on pyynnöstä mahdollista saada myös tekstiviestinä.

2. VARAUKSEN PERUUTTAMINEN JA MUUTTAMINEN

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (kirje, sähköposti) Co. Weikan Oy:lle (myöhemmin vuokranantaja). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut vuokranantajalle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille lainkaan. Varauksen peruuttamisesta pidätetään varausmaksu (20 % koko varauksen hinnasta). Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 28 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko majoitusvarauksen hinta lisäpalveluineen. Asiakkaan oma matkavakuutus turvaa sairastapauksissa vakuutuksen tarjoajan ehtojen mukaisesti.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin vuokranantajalle maksamansa summa lukuun ottamatta varausmaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata. Mikäli asiakas muuttaa majoituskohdetta tai majoituksen ajankohtaa, peritään tästä aiheutuvina muutoskuluina 40 euroa. Lomakohteen tai ajankohdan muutos on tehtävä viimeistään 14 vrk ennen loman alkua. Tätä myöhemmin tehtyjä muutoksia pidetään aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

3. VUOKRANANTAJAN OIKEUS PERUUTTAA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), vuokranantaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada vuokranantajalle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

4. OLESKELU MöKKILOMAKOHTEESSA

Mökki on asiakkaan käytössä tulopäivästä kello 16.00 lähtöpäivään kello 12.00, ellei erikseen muuta sovita. Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä varauksen yhteydessä on ilmoitettu. Teltan, asuntovaunun tai kylpypaljun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty (sovittava erikseen). Kotieläinten tuomisesta on sovittava erikseen. Iltarauhaa alueella noudatetaan klo 22. Asiakas sitoutuu noudattamaan huoltohenkilökunnan mahdollisesti antamia ohjeita. TUPAKOINTI SISÄTILOISSA ON KIELLETTY!

5. VAHINKOJEN KORVAUKSET

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot tai irtaimiston häviämiset kohteen omistajalle. HUOM! Asiakkaalta veloitetaan myös vahingon perimiseen käytetty aika. Lomakohde tarkastetaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Normaalissa käytössä, kulumisesta tms. heikkouden syystä vaurioituneita esinevahinkoja EI veloiteta asiakkaalta MIKÄLI NIISTÄ ON ILMOITETTU vuokranantajalle.

6. TIETOJEN OIKEELLISUUS

Vuokranantaja varaa oikeuden oikaista esitteiden hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Sopimuksen syntymisen jälkeen vuokranantajalla on oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, jos lomapalvelun hintaan vaikuttavat verot tai julkiset maksut muuttuvat.

7. VALITUKSET

Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava vuokranantajalle viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua, loman aikana. Jälkikäteen tehtyihin valituksiin ei vuokranantajalla ole korvausvelvollisuutta mikäli vuokranantajalla ei ole ollut mahdollisuutta korjaaviin toimiin.

8. SOVELLETTAVA LAKI JA RIITOJEN OIKEUSPAIKKA

Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan Joensuun käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Varaus

Varaustilanne

1 yötä: 325 €