Koli VisitKoli on Facebook
fi | en

Hiisiranta E3

 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3
 • Hiisiranta E3

Avara ja viihtyisä loma-asunto kauniin ja huikean kirkasvetisen Käränkälammen ranta-alueella keskeisellä sijainnilla Loma-Kolilla. Hyvä valinta monenlaisille seurueille - tänne mahtuu isompikin perhekunta, sukuväki, ystäväporukka, projektitiimi tai firman virkistyspäiväseurue. Neliöitä on lähes sata, makuuhuoneita neljä sekä erillinen nukkumaparvi olohuoneen yhteydessä. Sänkyjä löytyy 9:lle, ja lisämajoitustilaa on löydettävissä esim. alakerran Hiisiranta E1- ja E2 -huoneistoista yhteensä 6:lle henkilölle. Hiisirantaan on helppo tulla ja kulkea, ja helppo olla ja viihtyä!

Tässä tilavassa rinnetalohuoneistossa on pihan puolella iso parveke, jonne siintää Käränkälampi männikön lomitse. Sisäänkäynnin yhteydessä on iso katettu avokuisti, josta löytyy Weber-grilli kesäisiin herkkuhetkiin. Kuisti toimii myös näppäränä vilvoittelutilana saunomisen yhteydessä - suihkuhuoneesta johtaa erillinen ovi suoraan kuistille. Korkeassa ja valoisassa olohuoneessa on avara tunnelma ja näkymä kauniin Käränkälammen mäntyisiin maisemiin. Eteinen on varustettu tilavalla naulakolla isonkin porukan vaatteille ja varusteille. Suihkuja ja wc:itä on kaksin kappalein. Makuuhuoneissa pimennysverhot. Keittiössä iso ruokapöytä, induktioliesi, kiertoilmauuni, mikro, leivonta- ja smoothievälineet, leivänpaahdin, laadukas kahvinkeitin ja vedenkeitin. Ulkoilijoiden vaatehuolto sujuu mukavasti kuivauskaapin ja -rummun sekä kuivatustelineiden avulla. Smart TV ja Wi-Fi. Saunassa tukevalöylyinen tornikiuas. Tekstiileissä suosittu luonnonmateriaaleja (villaa, puuvillaa, kookosta, sisalia). Talo on harkkomuurattu ja betonilattiainen, lattialämmityksellä. Äänieristys seinänaapuriin lähes täydellinen, alakertanaapuriin erittäin hyvä.

Rauhallisen sijaintinsa ja Käränkälammen etelään avautuvan matalan hiekkarannan ansiosta Hiisiranta E3 soveltuu myös mainiosti lapsiperheiden lomakohteeksi. Kalastusintoisille on saatavissa vene Kärängän järvikalan narraamiseen. Kärängän yli näkymä kantaa Ukko-Kolin profiiliin sekä Kolin radiomaston vilkkuun. Kärängän ranta-alueella on Hiisirantojen yhteinen laavu nuotiolla tunnelmointia varten. Talviaikaan hiihtäjät pääsevät valaistulle latuverkostolle aivan loma-asunnon vierestä. Tie vie laskettelijat ja lautailijat autolla kymmenessä minuutissa Ukko-Kolin ala-asemalle. Kesäaikaan Käränkälampea kiertävä pururata on oiva ulkoiluväylä kävelyyn, sauvakävelyyn, juoksuun ja maastopyöräilyyn, ja sitä pitkin pääsee myös pidemmille reiteille esim. kohti Kolin kylää ja Ukko-Kolia. Patikointipolku Käränkävaaran yli (Kolinpolku) on hieno luontoreitti näköalapaikkoineen. Hiisirannasta on helppo lähteä esim. polkupyöräillen katsomaan Hattusalmen sillalta avautuvia hengästyttävän upeita Pielismaisemia Kaiskunlahteen, Niittysalmeen sekä avaralle järvenselälle tai Lahnalammentien suloisia kumpuilevia maalaismaisemia lehmineen ja järvinäkymineen.

Tämän lisäksi vain parin kilometrin päästä Koli Camping Merilänrannasta löytyy yksi Pielisen hienoimmista ja pisimmistä vaaleahiekkaisista uimarannoista veneily-, melonta- ja suppailumahdollisuuksineen. Merilänrannan silkkisantainen uimaranta on loistava rantapäiväkohde kaikenikäisille! Talvella Pielisellä voi harrastaa mm. hiihtoa, fatbike-pyöräilyä, talvijuoksua ja pulkkailua. Jääolosuhteiden salliessa Koli Camping Merilänrannasta löytyy myös Pohjois-Euroopan pisin jäätie Vuonislahteen Lieksaan. Jäätietä pitkin pääsee esim. tutustumaan myös kaikenikäisten käyntikohteeksi sopivaan Eva Ryynäsen upeaan taiteilija-ateljeeseen sekä kirkkoon.

Huoneet

Olohuone
4 × Makuuhuone
Kylpyhuone
2 × WC
Avokeittiö
Parvi
Parveke
Terassi
Sauna
Suksivarasto

Varustelu

Kuivauskaappi
Pakastin
Astianpesukone
Pyykinpesukone
Kuivausrumpu
Silitysvälineet
Avotakka
TV
Wi-Fi
Blueray
Radio
Hiiligrilli
Kaasugrilli
Kattava keittiövarustus
Vedenkeitin
Leivänpaahdin
Uuni
Mikrouuni
Syöttötuoli
Espressokeitin
Työpiste
Vuodesohva
Ilmastointi
Hiustenkuivaaja
2 × Autopistoke
Smart tv
Moccamaster
Vene

Laatuluokitus

Fläppitaulu
Laatuluokitus 4 tähteä

Rajoitukset

Lemmikit sallittu (lisämaksu)

Lisäpalvelu

Soutuvene (lisämaksu 20€)

Alue

Uimalaituri
Pilkkimahdollisuudet
Valaistuille laduille 50 metriä
Ukko-Kolin rinteille 9 km
Kärängän ranta 50 metriä

Lisätiedot

Smart TV

Koko

Pinta-ala: 96 m2
Henkilömäärä: 8
Makuuhuoneita: 4
Vuoteita: 8

Sijainti

Kortelahti 6 E 3
83960 Koli

Koordinaatit 63.1603, 29.8312

Etäisyydet

Ukko-Kolin rinteet 6.8
Ukko-Koli 7.5
Kolinportti 13.2
Kolin ladut 0.4
Camping ja uimaranta 1.3
Kolin Satamaravintola 5.4
Kolin kylä & palvelut 5.8

Varausehdot

Varausehdot

Noudatamme lomamökkien tilaamisessa, varaamisessa ja varausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on maksanut vuokran.

1. VARAAMINEN JA MAKSAMINEN

Varaaminen tapahtuu internetin kautta. Varaukset ovat alustavasti voimassa kaksi (2) vuorokautta varauspäivämäärästä.

Koko vuokra laskutetaan varauksen saavuttua. Varaus tulee maksaa tai ilmoittaa peruuttamisesta 48h kuluessa. Mikäli varauksen alkamispäivään on enemmän kuin 28 vrk, voi laskun maksaa kahdessa erässä. 1. maksuerän suuruus on 20% (varausmaksu) ja erääntyy heti. 2.maksuerän suuruus on 80% ja erääntyy 28 vrk ennen varauksen alkamispäivää. Varaus on lopullisesti voimassa asiakkaan maksun näkyessä tilillämme (OP) laskutetun mukaisesti. Pyydämme ottamaan yhteyttä, jos haluatte muutoksen maksuehtoon.

Varausta tehdessä asiakas valitsee maksutavan.

Maksutapa Lasku:

Asiakkaalle lähetetään lasku varauksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Maksutapa Maksa heti:

Asiakas ohjataan on-line maksuoperaattorin (Paytrail) maksutapavalikkoon, missä valittavana kotimaiset verkkopankit, yleisimmät luottokortit sekä suoramaksupalvelut.

Yritysten laskutus:

Jos varaajana on yritys tai yhteisö, lasku voidaan osoittaa edellä mainittujen maksutapojen lisäksi myös verkkolaskutusosoitteeseen.

Ohjeet saapumiseen ja avaimen saamiseen lähetetään asiakkaalle sähköpostina vuokran ollessa maksettu. Vuokrakohteissa on käytössä ovikoodi, mikä mahdollistaa myös myöhäisen saapumisen. Saapumisohje ja ovikoodi on pyynnöstä mahdollista saada myös tekstiviestinä.

2. VARAUKSEN PERUUTTAMINEN JA MUUTTAMINEN

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (kirje, sähköposti) Co. Weikan Oy:lle (myöhemmin vuokranantaja). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut vuokranantajalle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille lainkaan. Varauksen peruuttamisesta pidätetään varausmaksu (20 % koko varauksen hinnasta). Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 28 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko majoitusvarauksen hinta lisäpalveluineen. Asiakkaan oma matkavakuutus turvaa sairastapauksissa vakuutuksen tarjoajan ehtojen mukaisesti.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin vuokranantajalle maksamansa summa lukuun ottamatta varausmaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata. Mikäli asiakas muuttaa majoituskohdetta tai majoituksen ajankohtaa, peritään tästä aiheutuvina muutoskuluina 40 euroa. Lomakohteen tai ajankohdan muutos on tehtävä viimeistään 14 vrk ennen loman alkua. Tätä myöhemmin tehtyjä muutoksia pidetään aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

3. VUOKRANANTAJAN OIKEUS PERUUTTAA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), vuokranantaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada vuokranantajalle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

4. OLESKELU MöKKILOMAKOHTEESSA

Mökki on asiakkaan käytössä tulopäivästä kello 16.00 lähtöpäivään kello 12.00, ellei erikseen muuta sovita. Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä varauksen yhteydessä on ilmoitettu. Teltan, asuntovaunun tai kylpypaljun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty (sovittava erikseen). Kotieläinten tuomisesta on sovittava erikseen. Iltarauhaa alueella noudatetaan klo 22. Asiakas sitoutuu noudattamaan huoltohenkilökunnan mahdollisesti antamia ohjeita. TUPAKOINTI SISÄTILOISSA ON KIELLETTY!

5. VAHINKOJEN KORVAUKSET

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot tai irtaimiston häviämiset kohteen omistajalle. HUOM! Asiakkaalta veloitetaan myös vahingon perimiseen käytetty aika. Lomakohde tarkastetaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Normaalissa käytössä, kulumisesta tms. heikkouden syystä vaurioituneita esinevahinkoja EI veloiteta asiakkaalta MIKÄLI NIISTÄ ON ILMOITETTU vuokranantajalle.

6. TIETOJEN OIKEELLISUUS

Vuokranantaja varaa oikeuden oikaista esitteiden hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Sopimuksen syntymisen jälkeen vuokranantajalla on oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, jos lomapalvelun hintaan vaikuttavat verot tai julkiset maksut muuttuvat.

7. VALITUKSET

Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava vuokranantajalle viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua, loman aikana. Jälkikäteen tehtyihin valituksiin ei vuokranantajalla ole korvausvelvollisuutta mikäli vuokranantajalla ei ole ollut mahdollisuutta korjaaviin toimiin.

8. SOVELLETTAVA LAKI JA RIITOJEN OIKEUSPAIKKA

Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan Joensuun käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Varaus

Varaustilanne

1 yötä: 120 €