Koli VisitKoli on Facebook
fi | en

Saunaharju 3

 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3
 • Saunaharju 3

Saunaharjut ovat hyvin varusteltuja ja viihtyisiä paritalohuoneistoja Loma-Kolin alueella Käränkälammen rantatöyräällä. Terassilta ja olohuoneesta on näkymä hurmaavan kauniille Käränkälammelle ja sen taustalta nousevan vaikuttavan Käränkävaaran maisemaan.  Puurakenteinen paritalohuoneisto on valmistunut 2005. Alakerrassa on avokeittiö, tunnelmallisella Vuolukiven takalla varustettu olohuone sekä kaksi makuuhuonetta (toinen makuuhuone pieni makuusoppi ilman ikkunaa). Yläkerrassa on avoimella parvella lisää vuoteita. Osassa huoneistoja parvelta löytyy toinen TV vaikkapa omien konsoleiden käyttöpaikaksi. 

Hyvä sijainti lukuisiin ulkoilmaharrastuksiin. Terassilta pääsee lumettomalla kaudella portaita ja polkua pitkin Käränkälammen rannalla sijaitsevalle ulkoilupolulle. Kesällä kirkasvetisessä Käränkälammessa voi uida, SUP-lautailla, veneillä ja kalastaa. Käränkälammessa on tasaisesti syvenevä hiekkapohja ja uimaan pääsee yhteiskäyttöiseltä uimalaiturilta. Läheltä löytyvä 5 km patikointipolku Käränkävaaran yli kuuluu monen kävijän suosikkeihin. Talvella Käränkälammella voi hiihdellä, pilkkiä tai vaikkapa moottorikelkkailla.

Saunaharjuista on myös lyhyt matka pururadalle, joka toimii talvisin valaistujen latujen reitistönä. Kesällä reitistö soveltuu kävelijöille, juoksijoille ja pöyräilijöille, talvella murtomaa- ja luisteluhiihtoon. Näistä reiteistä Käränkälammen kierros (n. 6, 5 km) on lähin, ja pisin (27 km) vie puolestaan aina Koli Freetimelle saakka Ahmovaaraan.

Myös upea ja vaikuttavan kokoinen Pielinen ranta- ja vesiaktiviteetteineen löytyy lähimaastosta. Sen rantaan on Saunaharjuista alle 10 min. kävelymatka, ja autolla vain muutama minuutti. Ukko-Kolille maisemaretkelle tai laskettelemaan tai maisemakylpylään sekä Kolin kylän palveluiden äärelle on puolestaan vain noin 10 min. automatka 7 kilometrin päähän.

Huoneet

Olohuone
2 × Makuuhuone
Kylpyhuone
2 × WC
Avokeittiö
Parvi
Parveke
Terassi
Sauna
Suksivarasto

Varustelu

Kuivauskaappi
Pakastin
Astianpesukone
Pyykinpesukone
Kuivausrumpu
Silitysvälineet
Avotakka
Varaava takka
Wi-Fi
DVD
Radio
Hiiligrilli
Kattava keittiövarustus
Vedenkeitin
Uuni
Mikrouuni
Kahvinkeitin
Ilmastointi
Hiustenkuivaaja
Autopistoke
Smart tv
Vene
Polkupyörä

Laatuluokitus

Laatuluokitus 4 tähteä

Rajoitukset

Lemmikit sallittu (lisämaksu)

Alue

Uintikelpoinen ranta 50 m
Kalastus- ja pilkkimahdollisuudet
Valaistuille laduille 150 m
Ukko-Kolille 10 min. autolla

Koko

Pinta-ala: 88 m2
Henkilömäärä: 7
Makuuhuoneita: 2
Vuoteita: 7

Sijainti

Merilänrannantie 68
83960 Koli

Koordinaatit 63.1592, 29.8338

Etäisyydet

Ukko-Kolin rinteet 6.7
Ukko-Koli 7.4
Kolinportti 13.3
Kolin ladut 0.2
Camping ja uimaranta 1.1
Kolin Satamaravintola 5.3
Kolin kylä & palvelut 5.8

Varausehdot

Varausehdot

Noudatamme lomamökkien tilaamisessa, varaamisessa ja varausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on maksanut vuokran.

1. VARAAMINEN JA MAKSAMINEN

Varaaminen tapahtuu internetin kautta. Varaukset ovat alustavasti voimassa kaksi (2) vuorokautta varauspäivämäärästä.

Koko vuokra laskutetaan varauksen saavuttua. Varaus tulee maksaa tai ilmoittaa peruuttamisesta 48h kuluessa. Mikäli varauksen alkamispäivään on enemmän kuin 28 vrk, voi laskun maksaa kahdessa erässä. 1. maksuerän suuruus on 20% (varausmaksu) ja erääntyy heti. 2.maksuerän suuruus on 80% ja erääntyy 28 vrk ennen varauksen alkamispäivää. Varaus on lopullisesti voimassa asiakkaan maksun näkyessä tilillämme (OP) laskutetun mukaisesti. Pyydämme ottamaan yhteyttä, jos haluatte muutoksen maksuehtoon.

Varausta tehdessä asiakas valitsee maksutavan.

Maksutapa Lasku:

Asiakkaalle lähetetään lasku varauksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Maksutapa Maksa heti:

Asiakas ohjataan on-line maksuoperaattorin (Paytrail) maksutapavalikkoon, missä valittavana kotimaiset verkkopankit, yleisimmät luottokortit sekä suoramaksupalvelut.

Yritysten laskutus:

Jos varaajana on yritys tai yhteisö, lasku voidaan osoittaa edellä mainittujen maksutapojen lisäksi myös verkkolaskutusosoitteeseen.

Ohjeet saapumiseen ja avaimen saamiseen lähetetään asiakkaalle sähköpostina vuokran ollessa maksettu. Vuokrakohteissa on käytössä ovikoodi, mikä mahdollistaa myös myöhäisen saapumisen. Saapumisohje ja ovikoodi on pyynnöstä mahdollista saada myös tekstiviestinä.

2. VARAUKSEN PERUUTTAMINEN JA MUUTTAMINEN

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (kirje, sähköposti) Co. Weikan Oy:lle (myöhemmin vuokranantaja). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut vuokranantajalle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille lainkaan. Varauksen peruuttamisesta pidätetään varausmaksu (20 % koko varauksen hinnasta). Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 28 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko majoitusvarauksen hinta lisäpalveluineen. Asiakkaan oma matkavakuutus turvaa sairastapauksissa vakuutuksen tarjoajan ehtojen mukaisesti.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin vuokranantajalle maksamansa summa lukuun ottamatta varausmaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata. Mikäli asiakas muuttaa majoituskohdetta tai majoituksen ajankohtaa, peritään tästä aiheutuvina muutoskuluina 40 euroa. Lomakohteen tai ajankohdan muutos on tehtävä viimeistään 14 vrk ennen loman alkua. Tätä myöhemmin tehtyjä muutoksia pidetään aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

3. VUOKRANANTAJAN OIKEUS PERUUTTAA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), vuokranantaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada vuokranantajalle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

4. OLESKELU MöKKILOMAKOHTEESSA

Mökki on asiakkaan käytössä tulopäivästä kello 16.00 lähtöpäivään kello 12.00, ellei erikseen muuta sovita. Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä varauksen yhteydessä on ilmoitettu. Teltan, asuntovaunun tai kylpypaljun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty (sovittava erikseen). Kotieläinten tuomisesta on sovittava erikseen. Iltarauhaa alueella noudatetaan klo 22. Asiakas sitoutuu noudattamaan huoltohenkilökunnan mahdollisesti antamia ohjeita. TUPAKOINTI SISÄTILOISSA ON KIELLETTY!

5. VAHINKOJEN KORVAUKSET

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot tai irtaimiston häviämiset kohteen omistajalle. HUOM! Asiakkaalta veloitetaan myös vahingon perimiseen käytetty aika. Lomakohde tarkastetaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Normaalissa käytössä, kulumisesta tms. heikkouden syystä vaurioituneita esinevahinkoja EI veloiteta asiakkaalta MIKÄLI NIISTÄ ON ILMOITETTU vuokranantajalle.

6. TIETOJEN OIKEELLISUUS

Vuokranantaja varaa oikeuden oikaista esitteiden hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Sopimuksen syntymisen jälkeen vuokranantajalla on oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, jos lomapalvelun hintaan vaikuttavat verot tai julkiset maksut muuttuvat.

7. VALITUKSET

Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava vuokranantajalle viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua, loman aikana. Jälkikäteen tehtyihin valituksiin ei vuokranantajalla ole korvausvelvollisuutta mikäli vuokranantajalla ei ole ollut mahdollisuutta korjaaviin toimiin.

8. SOVELLETTAVA LAKI JA RIITOJEN OIKEUSPAIKKA

Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan Joensuun käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Varaus

Varaustilanne

1 yötä: 160 €