Koli VisitKoli on Facebook
fi | en

Amero Purnu 4

 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4
 • Amero Purnu 4

Nykyaikainen hirsimökki Purnuniemessä rauhallisella sijainnilla. Korkea valoisa olohuone ja paljon ikkunapinta-alaa. Vuonna 2008 valmistuneessa mökissä on kaksi makuuhuonetta 4 henkilölle, parvella 2 vuodetta sekä avautuva sohva 2:lle. Amero Purnu 3:ssa on myös yläkerrassa makuuhuone. Avokeittiöstä löytyy kaikki tarvittava, olohuonetta täydentää tunnelmallinen takka, ja mökistä löytyy tietenkin myös sauna.  Tilavalta terassilla on grilli sekä terassikalusteita ruokailua ja oleskelua varten. Amero Purnut tarjoavat mainiot edellytykset onnistuneen ja rentouttavan loman viettoon vaikka koko perheen tai ystäväporukan kanssa!

Sijainti tarjoaa erittäin hyvät mahdollisuudet ulkoiluun, kalastukseen ja kaikkiin kesä- ja talviaktiviteetteihin. Amero Purnuista on Kolin kylälle parin minuutin ja Ukko-Kolin rinteille autolla reilun viiden minuutin matka. Kolin Kansallispuiston elämyksellisten luontopolkujen tutkimiselle on kaksi hyvää lähtöpistettä 2,5 km päässä Amero Purnusta: Matkailu-Infon takaa tai satamasta. Kansallispuistoon kuuluvat Hiekkasaaret ovat kesäisin vain puolen tunnin veneretken päässä.

Amero Purnut sijaitsevat Purnuniemessä omalla tontillaan Pielismaisemissa. Amero Purnut 2, 3 ja 4 ovat rannanpuoleisia. Jokaisella Amero Purnu -mökillä on rannankäyttöoikeus. Amero Purnu 1:stä on rantaan n. 50 metriä, käynti rantapolulle löytyy Amero Purnu 2:n vasemmalta puolelta. Amero Purnu 5:stä on rantaan n. 80 m, mökki sijaitsee metsän puolella tiehen nähden. Amero Purnu 5:stä on rantaan käynti tien yli ja Amero Purnu 4:n ohi polkua pitkin rantaan. 

Huoneet

Olohuone
2 × Makuuhuone
Kylpyhuone
2 × WC
Avokeittiö
Parvi
Terassi
Sauna
Pukuhuone
Kodinhoitohuone
Suksivarasto

Varustelu

Kuivauskaappi
Pakastin
Astianpesukone
Pyykinpesukone
Kuivausrumpu
Silitysvälineet
Varaava takka
TV
Wi-Fi
Radio
Hiiligrilli
Kattava keittiövarustus
Vedenkeitin
Leivänpaahdin
Uuni
Mikrouuni
Kahvinkeitin
Vuodesohva
Hiustenkuivaaja

Laatuluokitus

Laatuluokitus 4 tähteä

Rajoitukset

Lemmikit sallittu (lisämaksu)

Lisätiedot

Lisävuodepaikat
Hiiligrilli korkeussäädöllä
Rantaan 60m.

Lisäpalvelut

Liinavaatteet (lakanat, kylpypyyhe, käsipyyhe)

Alue

Kalastus- ja pilkkimahdollisuudet
Laduille ja lenkkipoluille 1 km
Kolin kylälle 2,5 km
Purnuniemi

Koko

Pinta-ala: 105 m2
Henkilömäärä: 8
Makuuhuoneita: 2
Vuoteita: 6

Sijainti

Purnuniementie 34
83960 Koli, Lieksa

Koordinaatit 63.1152, 29.8159

Etäisyydet

Ukko-Kolin rinteet 1.8
Ukko-Koli 2.5
Kolinportti 10.5
Kolin ladut 4.8
Camping ja uimaranta 4.1
Kolin Satamaravintola 0.5
Kolin kylä & palvelut 1.9

Varausehdot

Varausehdot

Noudatamme lomamökkien tilaamisessa, varaamisessa ja varausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on maksanut vuokran.

1. VARAAMINEN JA MAKSAMINEN

Varaaminen tapahtuu internetin kautta. Varaukset ovat alustavasti voimassa kaksi (2) vuorokautta varauspäivämäärästä.

Koko vuokra laskutetaan varauksen saavuttua. Varaus tulee maksaa tai ilmoittaa peruuttamisesta 48h kuluessa. Mikäli varauksen alkamispäivään on enemmän kuin 28 vrk, voi laskun maksaa kahdessa erässä. 1. maksuerän suuruus on 20% (varausmaksu) ja erääntyy heti. 2.maksuerän suuruus on 80% ja erääntyy 28 vrk ennen varauksen alkamispäivää. Varaus on lopullisesti voimassa asiakkaan maksun näkyessä tilillämme (OP) laskutetun mukaisesti. Pyydämme ottamaan yhteyttä, jos haluatte muutoksen maksuehtoon.

Varausta tehdessä asiakas valitsee maksutavan.

Maksutapa Lasku:

Asiakkaalle lähetetään lasku varauksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Maksutapa Maksa heti:

Asiakas ohjataan on-line maksuoperaattorin (Paytrail) maksutapavalikkoon, missä valittavana kotimaiset verkkopankit, yleisimmät luottokortit sekä suoramaksupalvelut.

Yritysten laskutus:

Jos varaajana on yritys tai yhteisö, lasku voidaan osoittaa edellä mainittujen maksutapojen lisäksi myös verkkolaskutusosoitteeseen.

Ohjeet saapumiseen ja avaimen saamiseen lähetetään asiakkaalle sähköpostina vuokran ollessa maksettu. Vuokrakohteissa on käytössä ovikoodi, mikä mahdollistaa myös myöhäisen saapumisen. Saapumisohje ja ovikoodi on pyynnöstä mahdollista saada myös tekstiviestinä.

2. VARAUKSEN PERUUTTAMINEN JA MUUTTAMINEN

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (kirje, sähköposti) Co. Weikan Oy:lle (myöhemmin vuokranantaja). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut vuokranantajalle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille lainkaan. Varauksen peruuttamisesta pidätetään varausmaksu (20 % koko varauksen hinnasta). Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 28 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko majoitusvarauksen hinta lisäpalveluineen. Asiakkaan oma matkavakuutus turvaa sairastapauksissa vakuutuksen tarjoajan ehtojen mukaisesti.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin vuokranantajalle maksamansa summa lukuun ottamatta varausmaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata. Mikäli asiakas muuttaa majoituskohdetta tai majoituksen ajankohtaa, peritään tästä aiheutuvina muutoskuluina 40 euroa. Lomakohteen tai ajankohdan muutos on tehtävä viimeistään 14 vrk ennen loman alkua. Tätä myöhemmin tehtyjä muutoksia pidetään aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

3. VUOKRANANTAJAN OIKEUS PERUUTTAA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), vuokranantaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada vuokranantajalle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

4. OLESKELU MöKKILOMAKOHTEESSA

Mökki on asiakkaan käytössä tulopäivästä kello 16.00 lähtöpäivään kello 12.00, ellei erikseen muuta sovita. Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä varauksen yhteydessä on ilmoitettu. Teltan, asuntovaunun tai kylpypaljun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty (sovittava erikseen). Kotieläinten tuomisesta on sovittava erikseen. Iltarauhaa alueella noudatetaan klo 22. Asiakas sitoutuu noudattamaan huoltohenkilökunnan mahdollisesti antamia ohjeita. TUPAKOINTI SISÄTILOISSA ON KIELLETTY!

5. VAHINKOJEN KORVAUKSET

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot tai irtaimiston häviämiset kohteen omistajalle. HUOM! Asiakkaalta veloitetaan myös vahingon perimiseen käytetty aika. Lomakohde tarkastetaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Normaalissa käytössä, kulumisesta tms. heikkouden syystä vaurioituneita esinevahinkoja EI veloiteta asiakkaalta MIKÄLI NIISTÄ ON ILMOITETTU vuokranantajalle.

6. TIETOJEN OIKEELLISUUS

Vuokranantaja varaa oikeuden oikaista esitteiden hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Sopimuksen syntymisen jälkeen vuokranantajalla on oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, jos lomapalvelun hintaan vaikuttavat verot tai julkiset maksut muuttuvat.

7. VALITUKSET

Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava vuokranantajalle viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua, loman aikana. Jälkikäteen tehtyihin valituksiin ei vuokranantajalla ole korvausvelvollisuutta mikäli vuokranantajalla ei ole ollut mahdollisuutta korjaaviin toimiin.

8. SOVELLETTAVA LAKI JA RIITOJEN OIKEUSPAIKKA

Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan Joensuun käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Varaus

Varaustilanne

1 yötä: - €