Koli VisitKoli on Facebook
fi | en


Kiitos kaudesta 2023! Olemme sulkeneet tältä vuodelta. Ota tarvittaessa yhteyttä p. 0400818652 tai camping@visitkoli.fi

Koli Camping

Suihkuhuoneiden lattiat on maalattu ja palvelutperustasolla saatavilla. Tilava yhteiskeittiömme, rantamaisemat ja hyvä palvelumme toivottavat sinut tervetulleeksi Kolille!

Kolin leirintäalue on kaunis matkakohde Pielisen ja Kolin maisemien keskellä. Leirintäalueemme on lähinnä Ukko-Kolin kolmea huippua ja Kolin Kansallispuistoa. 4,7 hehtaarin leirintäalue on hiekkarantaa, mäntymetsää ja Pielisen järvimaisemaa.

Sähköpistokepaikkoja 70 kpl. Laituri. Vuokraamosta saatavana veneitä, kajakkeja, sähköpyöriä ja SUP-laudat. Alueen peruspalvelut: ruuanlaitto- ja pyykinpesutilat, suihkut ja WC:t, kemiallisen WC:n ja harmaavesien tyhjennyspisteet, Wi-Fi, kioski, tulentekopaikat. Kaksi pientä vuokrasaunaa yksityisvuoroilla. Jalkapallomaali, koripallokori, lentopallo/beachball-verkko, uintilautta, keinu, hiekkalaatikko ja trampoliini.

1,5km päässä tarjolla Kolin alueen suurin majoituskapasiteetti Loma-Kolin mökkialue. Mökkivaraukset leirinnän vastaanotosta tai netistä osoitteessa Visitkoli.fi.

Koirat on alueella sallittu, omistajien täydellä vastuulla ja tietysti aiheuttamatta häiriötä naapureille. Koirat saavat myös uida, alueen vasemmalla rantaosuudella (ei uimarannalla).

Leirinnästä on veneellä n.puolen tunnin matka Kolin Kansallispuiston Hiekkasaarille. Kärängän patikkapolulle Pielismaisemilla suoraan alueelta. Reitti noin 6km tai pururata urheiluun 4,5km. Kansallispuiston alueelle on Koli Campingistä matkaa 7 km tai yläparkkiin 9 km. 

Leirintäalueemme on tarjonnut kauniin kokemuksen kävijöilleen jo 55 vuotta. Lämpimästi Tervetuloa!  

Aukioloajat, hinnat ja paikkavaraukset tästä