Koli VisitKoli on Facebook
fi | en | ru


Koli Camping

VASTAANOTON AUKIOLOAJAT

HUOM! Olemme siirtyneet talviaikaan, joten leirintäalue on auki vain osittaisilla palveluilla. Sähköpaikkoja löytyy sekä jätehuolto toimii. Nuotiopaikalla voit tehdä tulet. 

Wc+suihkutilat eivät ole auki. Paikkoja talvisaikaan on mukavasti tarjolla!


Kolin leirintäalue on kaunis matkakohde Pielisen ja Kolin maisemien keskellä. Leirintäalueemme on lähinnä Ukko-Kolin kolmea huippua ja Kolin Kansallispuistoa. 4,7 hehtaarin leirintäalue on hiekkarantaa, mäntymetsää ja Pielisen järvimaisemaa.

Sähköpistokepaikkoja 70 kpl. Laituri. Vuokraamosta saatavana veneitä, kajakkeja, sähköpyöriä ja SUP-laudat. Alueen peruspalvelut: ruuanlaitto- ja pyykinpesutilat, suihkut ja WC:t, kemsan ja harmaavesien tyhjennyspisteet, Wi-Fi, kioski, tulentekopaikat. Kaksi pientä rantasaunaa yksityisvuoroilla. Jalkapallomaali, koripallokori, lentopallo/beachball-verkko, keinu, hiekkalaatikko ja trampoliini.

1,5km päässä tarjolla Kolin alueen suurin majoituskapasiteetti Loma-Kolin mökkialue. Mökkivaraukset leirinnän vastaanotosta tai netistä.

Leirinnästä on veneellä n.puolen tunnin matka Kolin Kansallispuiston Hiekkasaarille. Kärängän patikkapolulle Pielismaisemilla suoraan alueelta. Reitti noin 6km tai pururata urheiluun 4,5km. Kansallispuiston alueelle on Koli Campingistä matkaa 7 km tai yläparkkiin 9 km. 

Leirintäalueemme on tarjonnut yksinkertaisen ja kauniin kokemuksen kävijöilleen jo 53 vuotta. Lämpimästi Tervetuloa!  

Aukioloajat, hinnat ja paikkavaraukset tästä