Koli VisitKoli on Facebook
fi | en | ru

Koli Camping

Visa-, Mastercard- ja pankkimaksut  tästä.

 

Koli Camping on suljettu kaudelta 2019. Avaamme jälleen toukokuun puolessa välissä kun Pielisestä seuraavan kerran jäät lähtevät. Kesäausi 2020 avautuu viimeistään 1.6.2020.

 

VASTAANOTON AUKIOLOAJAT

 

Elo-lokakuu 3.8.-6.10. Aamupäivä 9-11 Iltapäivä 17-20

Mikäli saavut muina aikoina, soita tai lähetä tekstiviesti päivystysnumeroomme 0400 818 652

Meille voi saapua 24h. Leiriytyminen käy koska tahansa. 

 

HINNAT

Paikka 16€/vrk + henkilö 3€/vrk (lapset <12v.1€/vrk)

Sähköpaikkalisä +5€/vrk

SFC- tai Camping kortilla alennus 2€/vrk 

Pyykkitupa 5€ (pesukone + kuivuri)

Saunavuoro 25€/h 

Varaamme paikkoja pyynnöstä (pitkät ajoneuvot, ruuhka-ajat) etukäteen maksaneille. Varauksessa toimivat Visa-, Mastercard- ja pankkien on-line maksut.

 

AJO-OHJE 

Kaikki navigaattorit eivät tunnista virallista osoitettamme (Hiekkaniementie 12). Navigaattoria käyttäessäsi varmin tapa löytää perille on asettaa kohteeksi ensin Hiekkaniementie 2 (83960 Koli, Lieksa). Valtatieltä Kolinportin Nesteeltä on tähän matkaa 16km (kääntymättä kertaakaan). Osoite on Merilänrannantien ja Hiekkaniementien risteys.  Käänny risteyksessä Hiekkaniementielle (oikealle) ja aja 500m. rantaan. Leirintäalue sijaitsee Pielisen rannassa. Vastaanottorakennus on väriltään ruskea (siis ei punainen).  

Ilman navigaattoria löydät perille seuraamalla LOMA-KOLI ja HOLIDAY KOLI CAMPING -kylttejä sekä LOMA-KOLI CAMPING ja MERILÄNRANTA -opasteita.

 

ALUE

Kolin leirintäalue on kaunis matkakohde Pielisen ja Kolin maisemien keskellä. Leirintäalueemme on lähinnä Ukko-Kolin kolmea huippua ja Kolin Kansallispuistoa. 4,5 hehtaarin leirintäalue on hiekkarantaa, mäntymetsää ja Pielisen järvimaisemaa.

Sähköpistokepaikkoja 55 kpl, laituri, poijukiinnitysmahdollisuus, veneenvuokrausta, veneenlaskupaikka (sorapohjainen). Peruspalvelut: ruuanlaitto- ja pyykinpesutilat, suihkut ja WC:t, WC:n ja harmaavesien tyhjennysmahdollisuus, pyykkitupa, Wi-Fi, kioski, nuotio- ja grillauspaikat. Rantasauna yksityisvuoroilla. Jalkapallomaali, koripallokori, lentopallo/beachball-verkko, keinu, hiekkalaatikko ja trampoliini.

1,5km päässä tarjolla Kolin alueen suurin majoituskapasiteetti Loma-Kolin mökkialue. 

Leirinnästä on veneellä n.15 minuutin matka Kolin Kansallispuiston Hiekkasaarille. Kärängän patikkapolulle Pielismaisemilla suoraan alueelta. Reitti noin 6km tai pururata urheiluun 4,5km. Kansallispuiston alueelle on Koli Campingistä matkaa 7km tai yläparkkiin 9km. 

Leirintäalueemme on tarjonnut yksinkertaisen ja kauniin kokemuksen kävijöilleen jo 52 vuotta. Lämpimästi Tervetuloa!

  Tykkää meistä myös Facebookissa: Koli Camping ,  Holiday Koli Camping ja Loma-Koli CampingMonta nimeä - yksi ja sama paikka!

Alkaen kaudesta 2018 toiminnasta vastaavat Visitkoli.fi ja Suncamping.fi - Kysy myös etupassia Espoo Imatra Savonlinna Koli