Koli VisitKoli on Facebook
fi | en


Koli Camping

Avaamme tulevan kesäkauden 10.5.2023!

Suihkuhuoneiden lattiat on maalattu ja palvelut perustasolla saatavilla. Tilava yhteiskeittiömme, rantamaisemat ja hyvä palvelumme toivottavat sinut tervetulleeksi Kolille!

Kolin leirintäalue on kaunis matkakohde Pielisen ja Kolin maisemien keskellä. Leirintäalueemme on lähinnä Ukko-Kolin kolmea huippua ja Kolin Kansallispuistoa. 4,7 hehtaarin leirintäalue on hiekkarantaa, mäntymetsää ja Pielisen järvimaisemaa.

Sähköpistokepaikkoja 70 kpl. Laituri. Vuokraamosta saatavana veneitä, kajakkeja, sähköpyöriä ja SUP-laudat. Alueen peruspalvelut: ruuanlaitto- ja pyykinpesutilat, suihkut ja WC:t, kemsan ja harmaavesien tyhjennyspisteet, Wi-Fi, kioski, tulentekopaikat. Kaksi pientä vuokrasaunaa yksityisvuoroilla. Jalkapallomaali, koripallokori, lentopallo/beachball-verkko, keinu, hiekkalaatikko ja trampoliini.

1,5km päässä tarjolla Kolin alueen suurin majoituskapasiteetti Loma-Kolin mökkialue. Mökkivaraukset leirinnän vastaanotosta tai netistä osoitteessa Visitkoli.fi.

Leirinnästä on veneellä n.puolen tunnin matka Kolin Kansallispuiston Hiekkasaarille. Kärängän patikkapolulle Pielismaisemilla suoraan alueelta. Reitti noin 6km tai pururata urheiluun 4,5km. Kansallispuiston alueelle on Koli Campingistä matkaa 7 km tai yläparkkiin 9 km. 

Leirintäalueemme on tarjonnut yksinkertaisen ja kauniin kokemuksen kävijöilleen jo 55 vuotta. Lämpimästi Tervetuloa!  

Aukioloajat, hinnat ja paikkavaraukset tästä