Koli VisitKoli on Facebook
fi | en | ru

Koli Camping

VASTAANOTON AUKIOLOAJAT

Koli Campingin kesäkausi 2021 on avattu - lämpimästi tervetuloa! Varaa paikkasi näiltä sivuilta tai soita puh. 0400 818 652. 

Kolin leirintäalue on kaunis matkakohde Pielisen ja Kolin maisemien keskellä. Leirintäalueemme on lähinnä Ukko-Kolin kolmea huippua ja Kolin Kansallispuistoa. 4,5 hehtaarin leirintäalue on hiekkarantaa, mäntymetsää ja Pielisen järvimaisemaa.

Sähköpistokepaikkoja 55 kpl, laituri, poijukiinnitysmahdollisuus, veneenvuokrausta, veneenlaskupaikka (sorapohjainen). Peruspalvelut: ruuanlaitto- ja pyykinpesutilat, suihkut ja WC:t, kemsan ja harmaavesien tyhjennyspisteet, Wi-Fi, kioski, tulentekopaikat. Rantasauna yksityisvuoroilla. Jalkapallomaali, koripallokori, lentopallo/beachball-verkko, keinu, hiekkalaatikko ja trampoliini.

1,5km päässä tarjolla Kolin alueen suurin majoituskapasiteetti Loma-Kolin mökkialue. Mökkivaraukset leirinnän vastaanotosta tai netistä.

Leirinnästä on veneellä n.15 minuutin matka Kolin Kansallispuiston Hiekkasaarille. Kärängän patikkapolulle Pielismaisemilla suoraan alueelta. Reitti noin 6km tai pururata urheiluun 4,5km. Kansallispuiston alueelle on Koli Campingistä matkaa 7 km tai yläparkkiin 9 km. 

Leirintäalueemme on tarjonnut yksinkertaisen ja kauniin kokemuksen kävijöilleen jo 52 vuotta. Lämpimästi Tervetuloa!  

Aukioloajat, hinnat ja paikkavaraukset tästä