Koli VisitKoli on Facebook
fi | en

Joulun rauhaan Kolille

  • Joulun rauhaan Kolille
  • Joulun rauhaan Kolille
  • Joulun rauhaan Kolille
  • Joulun rauhaan Kolille
  • Joulun rauhaan Kolille

Jokainen joulu on ikimuistoinen - tule Kolille rauhoittumaan ja kokemaan kiireetöntä yhdessäoloa huikean hienon luonnon helmassa perheen, suvun tai ystävien kesken! VisitKolin laajasta majoitustarjonnasta on mistä valita, ja Kolilta löytyy upeat puitteet kaikenlaiseen mukavaan tekemiseen sporttailusta rentoiluun. Myös rakkaat lemmikit ovat tervetulleita joulunviettoon suurimpaan osaan kohteistamme.

VisitKolin lomakohteissa vietät mukavan, rennon ja tunnelmallisen joulunajan. Viihtyisään olohuoneeseen voit tilata joulukuusen (erillispalvelu) joulun iloksi. Joulusauna kutsuu makoisiin löylyihinsä jokaisessa lomahuoneistossamme. Näppärässä keittiössä valmistuvat jouluherkut tai lämpiävät valmiit ateriat, ja Kolin alueen ravintolat tarjoavat jouluherkut, jos haluat vapautua keittiöpuuhista kokonaan. Useissa loma-asunnoissamme on myös tunnelmallinen takka, jonka ääressä voi nauttia elävän tulen taiasta.

Kaikkialta on lyhyt matka rauhoittumaan luonnon ääressä: kuuntelemaan tuulen huminaa puissa, kokemaan Pielisen upeaa avaruutta tai näkemään Kolin huipuilta avautuvat huikeat maisemat. Ulkoilun lomassa voi poiketa kupposelle kuumaa juomaa ja lämmintä syötävää Kolin viihtyisiin kahviloihin ja ravintoloihin. Joulun tunnelmaa luo myös Kolin kylän pieni soma kirkko.

Kuvat kohteistamme Saunaharju ja Honkakolit sekä Kolin kylän keskusta.