Koli VisitKoli on Facebook
fi | en

Suomi 105 v. tarjouskoodi

  • Suomi 105 v. tarjouskoodi

Suomi 105 v. synttäritarjous: kaikki majoitukset -10% ajalla 10.11. - 20.12. koodilla SUOMI105

Tule kokemaan ainutlaatuisen upea kansallismaisemamme Kolilla! Nouse jylhän Ukko-Kolin laelle aistimaan Suomen luonnon vaikuttavuus koko komeudessaan! Kolille ehdit vaikka pitkäksi viikonlopuksi mistä päin Suomea vain.

Kolin luonnon helmassa voit tehdä helppoja tai vaativampia ulkoiluretkiä, käydä katsomassa Tarhapuroa tai Pirunkirkkoa, lenkkeillä pururadalla, nousta maastopyörän tai hevosen selkään, pulahtaa virkistävään järviveteen tai kylpylän poreisiin. Jokaisessa loma-asunnossamme pääset saunan lämpimiin löylyihin, monessa voit myös tunnelmoida takkatulen ääressä.

Tätä synttäritarjousta voit hyödyntää myös pidempiaikaiseen oleskeluun Kolilla: mikä mainio tilaisuus lähteä vaikka toviksi etätöihin irti arkisista kuvioista - pitää ulkoilutauko päivän valoisimpaan aikaan ja kiivetä saunan lauteille päivän päätteeksi. Tai ottaa irtiotto nelijalkaisen perheenjäsenen kanssa ulkoilemaan Kolin vaaroille ja metsiin - lemmikit ovat tervetulleita suurimpaan osaan loma-asunnoistamme! Tartu mahtavaan tarjoukseemme ja tule viihtymään Suomen sinivalkoisimpiin maisemiin Kolille! Tarjoushinta aktivoituu kun syötät alekoodin SUOMI105 varauslomakkeen koodi-kenttään.