Koli VisitKoli on Facebook
fi | en

Hotelliteltta Koli Camping Merilänranta

  • Hotelliteltta Koli Camping Merilänranta
  • Hotelliteltta Koli Camping Merilänranta
  • Hotelliteltta Koli Camping Merilänranta
  • Hotelliteltta Koli Camping Merilänranta
  • Hotelliteltta Koli Camping Merilänranta

Haluaisitko telttailla, vaikket omista telttaa? Houkuttaisiko valmiiksi pystytetty teltta, jossa sinua odottavat mankeloiduin liinavaattein pedattu vuode sekä ylellisen pehmeät peitot, tyynyt ja pyyhkeet? Jos vastaat kyllä, hotellitelttamme odottaa sinua omalla kaistaleellaan Pielisen rantaa Koli Camping Merilänrannassa - tervetuloa kuuntelemaan laineiden liplatusta ja ihailemaan pastellisia Pielisen aamu- ja iltaruskoja!

Tilava nykyaikainen Haltin teltta on kaksihuoneinen. Kummassakin huoneessa on paksu 100 cm levyinen ilmapatja vuodevaatteineen sekä tunnelmalliset koristevalot. Teltan varustukseen kuuluu myös pöytäryhmä oleskeluun ja sähkövirta esim. puhelimen lataukseen tai läppärin käyttöön. Auton tai moottoripyörät saatte parkkiin aivan teltan viereen. Yhden yön yöpyminen 40 e / hlö (sis. vuodevaateet pedattuina sekä pyyhkeet). Saapumisaika klo 16 ja poistuminen klo 12 (aikamuutoksia voi tiedustella +358 400 818652 / +358 20 735 2300). 

Käytössänne ovat leirintäalueemme yleiset tilat, jotka ovat auki 24 h/vrk: keittiö (mikro, uunillinen liesi, jääkaappi, kahvinkeitin, astioita, kattiloita ja ruokailuvälineitä), suihkut ja wc:t. Huoltorakennuksessa myös ilmainen Wi-Fi-yhteys. Leirintäalueen vastaanotossa myydään kahvia, jäätelöä ja muita pikkuherkkuja sekä mm. Kolin alueen karttoja sekä vuokrataan monenmoisia menopelejä maalle ja vesille (mm. sähköpyöriä, SUP-lautoja ja kajakkeja); vastaanotosta voi myös varata saunavuoroja puulämmitteisiin biitsisaunoihimme (peräkärrysaunat leirintäalueen uimarannalla). Leirintäalueelta löytyy myös mm. tulentekopaikka ja nuotiokatos, tikkataulu, trampoliini ja jalkapallomaali.

Leirintäalueen vastaanotto on auki klo 9 - 20 sesonkina, hieman rajoitetummin muina kausina (aukioloajat: Koli Camping Merilänrannan nettisivut tai puh. +358 400 818652 / +358 20 735 2300). 

Koko

Pinta-ala: 5 m2
Henkilömäärä: 2
Makuuhuoneita: 2
Vuoteita: 2

Sijainti

Hiekkaniementie 12
83960 Koli, Lieksa

Koordinaatit 63.1503, 29.8425

Etäisyydet

Ukko-Kolin rinteet 5.8
Ukko-Koli 6.6
Kolinportti 13.2
Kolin ladut 0.9
Camping ja uimaranta 0
Kolin Satamaravintola 4.5
Kolin kylä 5.2

Varausehdot

Etukäteen maksaminen toimii samalla matkustajailmoituksena.

Erillinen matkustajailmoitus täytetään maksettaessa käteisellä tai kortilla vastaanottoon.

Iltarauhaa noudatetaan alueella klo 22-07.

Katokset, WC:t, jäätelökioski ja kahvila ovat avoinna kaikille.

Tulipaikalla on tee-se-itse puuta, kirves ja saha. Halutessasi voit lunastaa pienellä maksulla valmista klapia.

Tupakoitsija: käytäthän tuhkakuppeja tai roskiksia - erityisesti hiekkarannalla. Pidetään alue siistinä.

Koiranomistaja: pidäthän lemmikin kytkettynä sekä kunnioittaen muiden alueen ihmisten ilta- ja aamurauhaa.

Koirien uiminen on mahdollista sille osoitetulla alueella.

AJO-OHJE 
Lieksassa on kaksi Hiekkaniementietä. Käyttäessäsi navigaattoria varmista että olet valinnut Kolin. Kaikki navigaattorit eivät tunnista virallista osoitettamme Hiekkaniementie 12. Navigaattoria käyttäessäsi varma tapa löytää perille on asettaa kohteeksi ensin Merilänrannantie 65 (83960 Koli, Lieksa). Valtatieltä Kolinportin Nesteeltä on tähän matkaa 16km (kääntymättä kertaakaan). Osoite on Merilänrannantien ja Hiekkaniementien risteys (Kolikeskus).  Käänny risteyksessä Hiekkaniementielle (oikealle) ja aja 400m rantaan. Leirintäalue sijaitsee Pielisen rannassa. Vastaanottorakennus on väriltään ruskea (siis ei punainen).  
Ilman navigaattoria löydät perille seuraamalla kylttejä LOMA-KOLI ja KOLI CAMPING sekä LOMA-KOLI CAMPING ja MERILÄNRANTA.

ALUE
Kolin leirintäalue on kaunis matkakohde Pielisen ja Kolin maisemien keskellä. Leirintäalueemme on lähinnä Ukko-Kolin kolmea huippua ja Kolin Kansallispuistoa. 4,5 hehtaarin leirintäalue on hiekkarantaa, mäntymetsää ja Pielisen järvimaisemaa.
Sähköpistokepaikkoja 70 kpl 20 jakokeskuksessa.
Leirinnästä on veneellä n.15 minuutin matka Kolin Kansallispuiston Hiekkasaarille.
Alueen peruspalvelut: ruuanlaitto- ja pyykinpesutilat, suihkut ja WC:t, kemsan ja harmaavesien tyhjennyspisteet, Wi-Fi, vastaanotossa pieni kioski, nuotio- ja grillauspaikat. Rantasauna yksityisvuoroilla. Jalkapallomaali, keinu, hiekkalaatikko ja trampoliini.
1,5km päässä tarjolla Kolin alueen suurin majoituskapasiteetti Loma-Kolin mökkialue. Mökkivaraukset vastaanotosta tai netistä.
Kansallispuiston alueelle on Koli Campingistä matkaa 7km tai yläparkkiin 9km. 

PERUUTTAMINEN

Tehtyä varausta ei voi peruuttaa, mutta sen siirtäminen tai hinnan hyvitys mökkivarauksesta on mahdollista. 

Varaus

Varaustilanne

1 yötä: 40 €