Koli VisitKoli on Facebook
fi | en

Purnutar B

 • Purnutar B
 • Purnutar B
 • Purnutar B
 • Purnutar B
 • Purnutar B
 • Purnutar B
 • Purnutar B
 • Purnutar B
 • Purnutar B
 • Purnutar B
 • Purnutar B
 • Purnutar B

Purnuttaret sijaitsevat kansallispuiston läheisyydessä, kävelymatkan päässä Kolin kylältä ja Pielisen rannasta. Mökki on järeästä pyöröhirrestä rakennettu paritalo jossa on kaksi 78 neliön viihtyisää mökkihuoneistoa perusmukavuuksin (terassi, tupakeittiö, olohuone, vuolukivitakka, tilava parvi, 2 makuuhuonetta, sähkösauna, wc-pesuhuone). Piha-alue on tasainen, helppokulkuinen, kovapohjainen hiekkapiha. Pihaa ympäröi tilava, hoidettu nurmialue. Pihaan mahtuu useampi auto ja lämmitystolpat löytyvät kahdelle autolle. Tilava terassi on varustettu 4 hengen kalusteilla. Isolla pihalla voi kokoontua myös avotulen ääreen. Piha on suojainen, näkyvyyttä mökkinaapureille ei ole. Kesäisin on käytössä soutuvene (yhteiskäytössä A ja B-puolen kanssa). Veneellä voi soudella Pielisen kalaisille vesille tai retkelle vaikkapa kansallispuistoon kuuluville Hiekkasaarille. Pihavarastosta löydät myös yhteiskäyttöisen kaasugrillin ja polttopuita. Talvisin valaistuille laduille on matkaa n. 200 metriä. Lähin laavu on noin 2 km päässä. Ukko-Kolin rinteille ja ulkoilureiteille (n. 3,9 km) on lyhyt matka. Pyöräilyreitit ja luonto on äärellään. Lemmikki ystävät ovat myös tervetulleita. 

Purnutar A:ssa liikut esteettömästi. Oviaukot ovat avarat ja kynnyksiä ei ole sisätiloissa. Wc-kylpyhuoneeseen pääsee myös esteettömästi. Mökkihuoneistossa on kaksi makuuhuonetta (toisessa parivuode), joista toinen on esteetön (1x90 cm vuode). Korkealla huonekorkeudelle omaava tupakeittiö on viihtyisä. Vuolukivitakka luo lämpöä ja tunnelmaa olohuoneeseen. Keittiössä on huomioitu esteettömyys. Mökin tilat sopivat parhaiten max 6 henkilölle, mutta halutessasi vuodepaikkoja löytyy 8 hengelle. Mökistä löytyy häkkisänky, syöttötuoli, potta ja lasten ruokailuvälineet x 2. Loppusiivous kuuluu varauksen hintaan. 

Purnutar B:ssa majoitut viihtyisästi kahdessa makuuhuoneessa ja tilavalla parvella. Toisessa makuuhuoneessa on parivuode, toisessa kaksi 80cm leveää runkopatjavuodetta. Mökin tilat soveltuvat parhaiten max 6 henkilölle, mutta halutessasi vuodepaikkoja löytyy 8 hengelle. Mökistä löytyy häkkisänky, syöttötuoli, potta ja lasten ruokailuvälineet x 2. Loppusiivous kuuluu varauksen hintaan.

Sähköauton lataus: Latausmahdollisuus maksaa 9.60€/vrk (lämmitystolpan virtalähteestä, normaali verkkovirta). Muussa tapauksessa lataus kielletty ilman erillistä sopimusta.

Auton lohkolämmitys talvella sisältyy vuokran hintaan.


Huoneet

Olohuone
2 × Makuuhuone
Kylpyhuone
WC
Avokeittiö
Keittiö
Parvi
Terassi
Sauna

Varustelu

Kuivauskaappi
Astianpesukone
Pyykinpesukone
Avotakka
Varaava takka
TV
Wi-Fi
DVD
Radio
Kaasugrilli
Kiinteä puugrilli
Kattava keittiövarustus
Vedenkeitin
Leivänpaahdin
Mikrouuni
Syöttötuoli
Kahvinkeitin
Vauvasänky
Hiustenkuivaaja
2 × Autopistoke
Vene

Rajoitukset

Lemmikit sallittu (lisämaksu)

Alue

Etäisyys ladulle 300 m
Etäisyys rannalle 500 m

Koko

Pinta-ala: 78 m2
Henkilömäärä: 6
Makuuhuoneita: 2

Sijainti

Purnu 1
83960 Lieksa

Koordinaatit 63.1192, 29.8107

Etäisyydet

Ukko-Kolin rinteet 2.3
Ukko-Koli 2.9
Kolinportti 10.4
Kolin ladut 4.4
Camping ja uimaranta 3.8
Kolin Satamaravintola 0.7
Kolin kylä & palvelut 1.8

Varausehdot

Varausehdot

Noudatamme lomamökkien tilaamisessa, varaamisessa ja varausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on maksanut vuokran.

1. VARAAMINEN JA MAKSAMINEN

Varaaminen tapahtuu internetin kautta. Varaukset ovat alustavasti voimassa kaksi (2) vuorokautta varauspäivämäärästä.

Koko vuokra laskutetaan varauksen saavuttua. Varaus tulee maksaa tai ilmoittaa peruuttamisesta 48h kuluessa. Mikäli varauksen alkamispäivään on enemmän kuin 28 vrk, voi laskun maksaa kahdessa erässä. 1. maksuerän suuruus on 20% (varausmaksu) ja erääntyy heti. 2.maksuerän suuruus on 80% ja erääntyy 28 vrk ennen varauksen alkamispäivää. Varaus on lopullisesti voimassa asiakkaan maksun näkyessä tilillämme (OP) laskutetun mukaisesti. Pyydämme ottamaan yhteyttä, jos haluatte muutoksen maksuehtoon.

Varausta tehdessä asiakas valitsee maksutavan.

Maksutapa Lasku:

Asiakkaalle lähetetään lasku asiakkaan varauksen yhteydessä ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen (oletus). Lasku on mahdollista saada myös postitettuna. Postin kautta lähetettyihin laskuihin lisäämme 10 euron laskutuslisän.

Maksutapa Maksa heti:

Asiakas ohjataan on-line maksuoperaattorin (Paytrail) maksutapavalikkoon, missä valittavana kotimaiset verkkopankit, yleisimmät luottokortit sekä suoramaksupalvelut (kuten Mobile Pay, Pivo jne.).

Yritysten laskutus:

Jos varaajana on yritys tai yhteisö, lasku voidaan osoittaa edellä mainittujen maksutapojen lisäksi myös verkkolaskutusosoitteeseen.

Ohjeet saapumiseen ja avaimen saamiseen lähetetään asiakkaalle sähköpostina vuokran ollessa maksettu. Vuokrakohteissa on käytössä ovikoodi, mikä mahdollistaa myös myöhäisen saapumisen. Saapumisohje ja ovikoodi on pyynnöstä mahdollista saada myös tekstiviestinä.

2. VARAUKSEN PERUUTTAMINEN JA MUUTTAMINEN

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (kirje, sähköposti) Co. Weikan Oy:lle (myöhemmin vuokranantaja). Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut vuokranantajalle. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille lainkaan. Varauksen peruuttamisesta pidätetään varausmaksu (20 % koko varauksen hinnasta). Mikäli varauksen peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 28 vrk ennen loman alkua, veloitetaan koko majoitusvarauksen hinta lisäpalveluineen. Asiakkaan oma matkavakuutus turvaa sairastapauksissa vakuutuksen tarjoajan ehtojen mukaisesti.

Sen estämättä, mitä edellä on määrätty, asiakkaalla on oikeus saada takaisin vuokranantajalle maksamansa summa lukuun ottamatta varausmaksua, jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö joutuu onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava luotettavalla tavalla. Mikäli peruutus tapahtuu loman aikana ei asiakkaan suorittamaa maksua korvata. Mikäli asiakas muuttaa majoituskohdetta tai majoituksen ajankohtaa, peritään tästä aiheutuvina muutoskuluina 40 euroa. Lomakohteen tai ajankohdan muutos on tehtävä viimeistään 14 vrk ennen loman alkua. Tätä myöhemmin tehtyjä muutoksia pidetään aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena.

3. VUOKRANANTAJAN OIKEUS PERUUTTAA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), vuokranantaja voi perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada vuokranantajalle maksamansa summa takaisin kokonaisuudessaan.

4. OLESKELU MöKKILOMAKOHTEESSA

Mökki on asiakkaan käytössä tulopäivästä kello 16.00 lähtöpäivään kello 12.00, ellei erikseen muuta sovita. Mökkiä ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä varauksen yhteydessä on ilmoitettu. Teltan, asuntovaunun tai kylpypaljun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty (sovittava erikseen). Kotieläinten tuomisesta on sovittava erikseen. Iltarauhaa alueella noudatetaan klo 22. Asiakas sitoutuu noudattamaan huoltohenkilökunnan mahdollisesti antamia ohjeita. TUPAKOINTI SISÄTILOISSA ON KIELLETTY!

5. VAHINKOJEN KORVAUKSET

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot tai irtaimiston häviämiset kohteen omistajalle. HUOM! Asiakkaalta veloitetaan myös vahingon perimiseen käytetty aika. Lomakohde tarkastetaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Normaalissa käytössä, kulumisesta tms. heikkouden syystä vaurioituneita esinevahinkoja EI veloiteta asiakkaalta MIKÄLI NIISTÄ ON ILMOITETTU vuokranantajalle.

6. TIETOJEN OIKEELLISUUS

Vuokranantaja varaa oikeuden oikaista esitteiden hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Sopimuksen syntymisen jälkeen vuokranantajalla on oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, jos lomapalvelun hintaan vaikuttavat verot tai julkiset maksut muuttuvat.

7. VALITUKSET

Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava vuokranantajalle viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua, loman aikana. Jälkikäteen tehtyihin valituksiin ei vuokranantajalla ole korvausvelvollisuutta mikäli vuokranantajalla ei ole ollut mahdollisuutta korjaaviin toimiin.

8. SOVELLETTAVA LAKI JA RIITOJEN OIKEUSPAIKKA

Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan Joensuun käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Varaus

Varaustilanne

1 yötä: 270 €